Lepi dnevni regali

      No Comments on Lepi dnevni regali

Opremljate dnevno sobo ali kak drug prostor v vašem domu, kamor bi radi namestili tudi regale? Gre za enega od tistih delov pohištva, ki vedno pride prav za namestitev televizije ter shranjevanje in odlaganje različnih predmetov.
Dnevni regali so namenjeni shranjevanju spominkov, ki bi jih radi imeli vedno na očeh, shranjevanju knjig in vsega ostalega, kar si želimo imeti v svojem domu.

dnevni regali

Dom brez prahu

Da se na vaših spominkih in vseh ostalih predmetih ne bo nabiral prah, ki bi ga morali nenehno čistiti, je dobro, da so dnevni regali oblikovani tako, da se lahko enostavno zaprejo. Če bi želeli, da se vidi, kaj je v njih, se lahko odločite za vratca iz stekla, skozi katere bodo vaši najljubši predmeti dobro vidni, čeprav se ne bodo prašili.
Pri tem je pomembna izbira tudi samega materiala, iz katerega so narejeni regali, saj se v določene materiale prah bolj zažre, zato jih je težje dobro očistiti. Izberite torej materiale, ki so čim bolj gladki, saj boste tako poskrbeli tudi, da se v njihovih skritih kotičkih ne bo nabiral prah.

Eleganca in modernost

Če želite v dnevni sobi ohraniti zračnost, se nikar ne odločajte za monolitne regale z visokimi omarami, kakršni so bili v rabi včasih, ampak za bolj razgibano razporeditev več manjših regalov. V primeru, da imate doma še vedno regale, kakršni so bili običajni v preteklosti, potem je morda čas za zamenjavo, saj se boste v dnevni sobi po menjavi pohištva takoj bolje počutili.
Sodobni dnevni regali so elegantni in delujejo ne le razgibano, temveč tudi lahkotno.

Oblikovani so tako, da omogočajo dovolj shranjevalnega prostora, vendar pa prostora ne zapolnijo preveč, tako da ta lahko diha in da se v njem dobro počutimo. Takšne regale lahko namestimo na steno na različne načine in v različnih postavitvah, odvisno od naših želja in potreb. Na sredini je navadno prostor za televizor, pod katerim pride dolga nizka omarica, največkrat s predali, saj je to najbolj praktično.

V ponudbi so zelo različni dnevni regali, zato je pred prenovo ali opremljanjem dnevne sobe čas, da si jih ogledate ter premislite, kateri bi polepšali vaš dom. Premislite, kam v prostor jih boste postavili, kako boste pobarvali steno za regali ter kako jih boste na steno razporedili. Tako boste točno vedeli, kaj potrebujete, zato izbira pohištva ne bo prav nič težka. Ponudbo regalov si lahko ogledate na Volino.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *