Otroška soba Planet – lepa in kvalitetna

Opremljat otroško sobo? Iščete kvalitetno pohištvo, ki bi vam in vašemu otroku dobro služilo kar nekaj let oziroma celotno šolanje? Veliko otrok namreč dobi svojo sobo z vsem potrebnim pohištvom, kot je na primer tudi pisalna miza, ko gredo prvič v šolo, in veliko otrok ima v sobi isto pohištvo ne le do konca osnovne ali srednje šole, temveč do konca študija oziroma še celo, ko se odselijo od doma. To pomeni, da mora biti pohištvo kvalitetno, kar otroška soba Planet zagotovo je, saj velja za eno najbolj prodajanih otroških sob.

Breza v kombinaciji s pastelnimi barvami

Skrivnost otroške sobe Planet ni le v kakovosti njene izdelave, temveč tudi v premišljeni kombinaciji barv. Nevtralna barva svetlega lesa v kombinaciji z nežnimi barvami, ki sobo poživijo, je kombinacija, ki bo všeč tako staršem kot otrokom, slednji pa se je ne bo naveličal niti, ko bo postal najstnik oziroma mladostnik.

otroska-soba-planet-3

Pohištvo je na voljo v sončni rumeni ali oranžni barvi, s katerima lahko v otroško ali mladinsko sobo pričarate še več svetlobe in živahnosti, ki sta gotovo ključna elementa vsakega prostora, ki ga opremljamo za najmlajše družinske člane. Za otroke, ki imajo preveč energije, bo odlična izbira pohištvo v svetlo modri ali zeleni barvi, ki pomirjata in otroku omogočata zbranost pri šolskem delu.

otroska-soba-planet-2
Poleg tega sta na volji še bež in lila barva, vse barve pa se lepo kombinirajo s svetlim lesom breze. Pri izbiri barve naj ima vaš otrok proste roke, saj je on tisti, ki bo sobico in pohištvo v njej tudi uporabljaj in v njej preživel največ časa. Sobo opremite tako, da se bo otrok v njej dobro počutil, kar vam otroška soba Planet zagotovo omogoča.

Vse pohištvo, ki ga potrebujete

Če se odločate za nakup otroške sobe, se vam splača kupiti pohištvo, ki bo raslo skupaj z vašim otrokom, ne glede na to, koliko je star, ko mu ga kupite. Otroško sobo namreč brez težav opremite že, ko je otrok še dojenček, pa to še ne pomeni, da je ne bi mogel uporabljati tudi kasneje, seveda, če je izbira pohištva prava.

otroska-soba-planet-1
Prav takšna je otroška soba Planet in prav to je razlog, da je takšna prodajna uspešnica, saj je primerna za vsakogar oziroma za otroka vsake starosti, poleg tega pa lahko izbirate med različnimi pohištvenimi sestavi in elementi, recimo pogradi, dvignjenimi ležišči, pod katerimi so omare, različnimi izvedbami pisalnih miz, ki jih lahko prilagodite otrokovi višini, in podobno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *